Verdelerbouw 2 DSC 3859

Verdelerbouw

Verdelerbouw bij HG Industrial

U heeft een bedrijf waar technische automatisatie een belangrijk aspect is? Neem dan contact op met HG Industrial. Wij zijn een bedrijf dat al meer dan 40 jaar actief is als Systeem Integrator. We hebben ons in die jaren bezig gehouden met verdelerbouw, maar kunnen ook worden ingeschakeld als u op zoek bent naar een nieuwe besturingskast, bedieningspaneel of schakelinrichting. We beschikken hiervoor over een eigen R&D-afdeling, waar we met de grootst mogelijke zorg nieuwe ontwerpen maken en hier de haalbaarheid van onderzoeken. We hebben meer dan 180 enthousiaste medewerkers, die vol passie voor u aan de slag gaan als verdelerbouwer. Dit is namelijk een van de belangrijkste pijlers van ons bedrijf.

4 Kuijpers Kip 20190426 0901 01

Meer weten over verdelerbouw?

Het ontwerpen, bouwen en installeren van hoofd- en onderverdeelinrichtingen is voor HG Industrial een van de belangrijkste activiteiten. We hebben een geheel eigen werkplaats, compleet ingericht om het mogelijk te maken verschillende typen en soorten verdeelsystemen te bouwen. Dit zijn systemen van plaatstaal of kunststof, tot 5000A, bouwvorm 1 tot en met 4, die vast gemonteerd worden en plug-in en volledig uitrekbaar zijn. We kunnen deze systemen niet alleen aan u leveren, maar ook zorgen voor de plaatsing, aansluiting en ingebruikname. U kunt bij ons een service- en onderhoudscontract afsluiten zodat wij u kunnen helpen uitval en de kosten die hierbij komen kijken te voorkomen.

Ontdek meer..
HGI 20190909 1305 01

Verdelerbouw op maat

Als u met ons als verdelerbouwer aan de slag wil gaan, dan raden we u aan om eens contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord, om te weten te komen wat uw specifieke wensen zijn en hoe wij u kunnen helpen. We bedienen klanten van over de hele wereld, die met volle tevredenheid met ons samenwerken. We proberen altijd een zo goed mogelijke relatie op te bouwen met onze klanten, zodat we een duidelijker beeld kunnen krijgen van de wensen van iedere afzonderlijke klant. Onze contactgegevens vindt u elders op deze website.

Photo

Op zoek naar betrouwbare schakel & verdeelinrichtingen?

Neem contact met ons op

Bekijk onze projecten