Verdelerbouw 2 DSC 3859

Verdeler

Industriële verdelers van HG Industrial

Als u op uw bedrijf gebruik maakt van een verdeler, dan moet u er op kunnen vertrouwen dat deze continue blijft werken. Zonder goed werkende verdeler is de veiligheid op uw bedrijf niet gegarandeerd en zult u te maken krijgen met storingen, wat een nadelig effect heeft op de productiviteit binnen uw bedrijf. Bij HG Industrial maken we verdelers waar u op kunt vertrouwen. We hebben een uitgebreide R&D afdeling, waar hard wordt gewerkt aan het maken van nieuwe oplossingen op dit gebied. HG Industrial werkt voor bedrijven door heel Europa, die met volle tevredenheid van onze diensten gebruik maken. We willen u ook graag helpen met een industriële verdeler die voor u op maat is gemaakt.

Photo

Op zoek naar betrouwbare schakel & verdeelinrichtingen?

Neem contact met ons op
Hotraco Klazinaveen 66

Aan de slag met een verdeler

Het ontwikkelen en produceren van zowel hoofd- als onderverdeelinrichtingen is voor HG Industrial een belangrijke activiteit. We hebben hiervoor een eigen werkplaats waar we allerhande verschillende soorten verdeelsystemen voor u kunnen bouwen. Onze werkplaats is hiervoor geheel uitgerust. We kunnen u zeer veel opties bieden op het gebied van verdelers. We kunnen deze maken van plaatstaal of kunststof en railsystemen gebruiken tot 5000A. We kunnen deze systemen niet alleen voor u bouwen, maar ook plaatsen en aansluiten en ervoor zorgen dat ze in bedrijf kunnen worden genomen.

HGI 20190806 0959 02

Meer weten over HG Industrial?

Voordat u ons inschakelt om een verdeler voor u te ontwikkelen, wilt u misschien eerst meer weten over ons bedrijf. Elders op onze website vindt u uitgebreide informatie over ons bedrijf en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. U kunt hier natuurlijk ook altijd even contact over opnemen met ons. We vertellen u graag hoe wij uw industriële verdeler kunnen ontwikkelen en bouwen en wat hier allemaal bij komt kijken. U bent altijd welkom om in een vrijblijvend persoonlijk gesprek uw wensen aan ons kenbaar te maken.

Bekijk onze projecten