Hotraco productie

System Integrator

Ervaring in System Integration

U bent op zoek naar een bedrijf dat als System Integrator voor u aan de slag kan gaan? Neem dan vandaag nog contact op met HG Industrial. Ons bedrijf heeft ruim 40 jaar ervaring als System Integrator. Wij zijn toeleverancier voor productiebedrijven, machinebouwers, E-installateurs en groothandels. We ontwerpen en bouwen besturingskasten, schakel- en verdeelinrichtingen die tot 5.000 Ampère gaan. Daarnaast hebben we een eigen projectenbureau dat continue bezig is met het ontzorgen van onze klanten. Zij bieden u als klant zekerheid rondom alles wat met Technische Automatisering te maken heeft. Indien u hier meer over wil weten, dan raden we u aan om gewoon even contact met ons op te nemen. We beantwoorden graag al uw vragen over dit onderwerp.

Paneelbouw 66

40 jaar ervaring als System Integrator

HG Industrial is een bedrijf waar ruim 180 mensen staan te popelen om voor u aan de slag te gaan. Zo hebben wij een eigen R&D-afdeling waar wij ook uw oplossing tot in de puntjes perfectioneren. Daar komt nog eens bij dat HG Industrial onderdeel is van de Hotraco Group en daarbinnen nauw samenwerkt met de andere units. Zo kunnen we u ook expertise aanbieden op de gebieden weegtechniek, Embedded Control en Innovative Solutions. We hebben klanten over de hele wereld. Wij dragen zorg om een zo goed mogelijke persoonlijke relatie met onze klanten op te bouwen, zodat wij in staat zijn om een product te leveren dat helemaal perfect op maat is gemaakt.

HGI 20190909 1311 02 low res

Meer weten over HG Industrial?

Indien u meer te weten wil komen over HG Industrial, raden we u aan om onze website eens goed te bekijken. Hier vindt u uitgebreide informatie over onze producten en diensten. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. We zitten altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, of samen met u te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Bekijk onze projecten