Verdelerbouw 2 DSC 3859

Schakel & Verdeelinrichtingen

Een betrouwbare verdeler zorgt voor hogere productiviteit

Een schakel- en verdeelinrichting vormt het hart van uw bedrijfsproces en is daarom maatwerk voor iedere toepassing. HG Industrial heeft alle benodigde kennis en vakmanschap in huis om een betrouwbare verdeler voor u samen te stellen en onder licentie te bouwen. Wij maken gebruik van uitsluitend hoogwaardige materialen van de fabrikanten Eaton en Legrand. Zo produceert HG Industrial verdelers waar u op kunt vertrouwen!

4 Kuijpers Kip 20190426 0901 01

Nieuwbouw tot 5000 Ampère

Het ontwerpen, bouwen en installeren van hoofd- en onderverdeelinrichtingen is voor HG Industrial een van de belangrijkste activiteiten. Onze werkplaats is volledig ingericht om verschillende typen en soorten verdeelsystemen te bouwen. Van plaatstaal of kunststof tot 5000A, en van bouwvorm 1 tot en met bouwvorm 4b. Uiteraard voldoen al onze systemen aan de voorschriften van de fabrikant, de NEN1010 en NEN-EN-IEC61439.

Hotraco Klazinaveen 66

Retrofit bestaande verdelers

Elke installatie veroudert. Dit ontstaat door langdurig en intensief gebruik of door veranderende omstandigheden. HG Industrial is bij uitstek de geschikte partner voor het uitbreiden, opnieuw inrichten of aanpassen van de bestaande installatie zodat deze weer ‘state-of-the art’ en ‘up-to-date’ is. Wij bieden een breed pakket aan service- en onderhoudsdiensten, zoals jaarlijkse inspecties, preventief onderhoud en correctief onderhoud.

Photo

Op zoek naar betrouwbare schakel & verdeelinrichtingen?

Neem contact met ons op
HGI 20190806 0959 02

Installatieondersteuning

HG Industrial levert niet alleen verdelers, wij zorgen ook voor de plaatsing, aansluiting en ingebruikname. Tevens kunt u bij ons een service- en onderhoudscontract afsluiten zodat wij u kunnen helpen ongeplande stilstand met bijkomende kosten te minimaliseren.

Dekra logo wit achtergrond

Dekra-gecertificeerd

Onze Dekra-gecertificeerde werkplaats beschikt over de modernste cnc-machines, automatische knipmachines en gecertificeerde mensen waarmee wij met grote nauwkeurigheid betrouwbare schakel- en verdeelinrichtingen kunnen ontwerpen en bouwen. Zowel in serie als op maat.

Bekijk onze projecten