Paneelbouw 35

Regelkast

Een regelkast van HG Industrial

U heeft een goed werkende, betrouwbare regelkast nodig voor uw bedrijf? Neem dan contact op met HG Industrial. Wij zijn een bedrijf waar regelkasten op maat worden gemaakt. We hebben ruim 40 jaar ervaring als Systeem Integrator. Door de jaren heen hebben we vele bedrijven geholpen, zowel binnen als buiten Nederland. In heel Europa hebben we bedrijven die met veel genoegen met ons samenwerken. Bij ons kunt u niet alleen regelkasten op maat gebouwd krijgen, maar ook schakel- en verdeelinrichtingen die tot wel 5.000 Ampère gaan. We hebben hiervoor een eigen projectenbureau dat er alles aan doet om u als klant zekerheid en volledige ontzorging te bieden rondom alles dat met Technische Automatisering te maken heeft.

Industrial service onderhoud

Een regelkast op maat

Elk bedrijf heeft zo haar eigen wensen als het op techniek aankomt. Daarom kunnen wij voor elk bedrijf een regelkast bouwen die helemaal aan de wensen van dat betreffende bedrijf voldoet. We hebben hier een eigen R&D-afdeling voor, waar constant onderzoek wordt gedaan naar effectievere methoden om onze producten in elkaar te zetten. De medewerkers van deze afdeling willen niks liever dan u helpen aan de best mogelijke oplossing. U bent dan ook altijd welkom om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of meer wil weten over de mogelijkheden die we u kunnen bieden.

HGI 20190909 1311 02 low res

Aan de slag met HG Industrial

Wij vinden het als bedrijf belangrijk om een goede relatie te hebben met onze klanten. We willen graag precies weten wat er bij een bedrijf speelt, zodat we onze oplossingen echt helemaal op de specifieke klant af kunnen stemmen. We hebben meer dan 180 medewerkers die er alles aan doen om het onze klanten naar de zin te maken. Meer weten? Neem dan gewoon een keer vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die u bij ons bedrijf heeft.

Photo

Bent u op zoek naar een betrouwbare regelkasten?

Contact onze specialisten

Bekijk onze projecten