Hotraco productie

Railkokersysteem

Railkokersystemen op maat

De voordelen van een goed railkokersysteem zijn legio. Als u de mogelijkheden hiervan naast die van gewone bekabeling legt, dan valt er meer dan genoeg op te noemen. Bij HG Industrial werken we dan ook met railkokersystemen als we een installatie bij u aanleggen. De energiedistributie werkt beter met railkokersystemen dan het met standaard bekabeling doet, waar nog eens bijkomt dat ook de veiligheid hiervan een stuk beter geregeld is. Als u hier meer over wil weten, neem dan gewoon een keer vrijblijvend contact met ons op. Onze experts beantwoorden graag al uw vragen en bekijken dan samen met u wat voor mogelijkheden we u allemaal kunnen bieden.

Industrial service onderhoud

De voordelen van een railkokersysteem

Als u ertoe besluit om met ons in zee te gaan, dan hebben wij voor de energiedistributie van uw installatie een groot aantal verschillende railkoker systemen voor u klaarstaan. Een belangrijk voordeel van een railkoker systeem boven energiedistributie via bekabeling, is het feit dat het een goed, kostenbesparend alternatief is. Een enkele railkoker kan meerdere kabels vervangen, er is minder aansluitruimte nodig en een railkoker heeft een kortere installatietijd. Daar komt nog eens bij dat railkokersystemen een grotere mechanische sterkte hebben ten opzichte van kabels en dat het spanningsverlies hierbij een stuk lager is.

HGI Werkplaats 20200117 1258 04 low res

Veilig en voordelig

HG Industrial is een bedrijf waar u aan het juiste adres bent voor al uw industriële automatisering. Wij zorgen ervoor dat alle processen binnen uw bedrijf zo effectief mogelijk worden geautomatiseerd. Indien u hier meer over wil weten, dan verzoeken wij u om gewoon een keer vrijblijvend contact met ons op te nemen. We kunnen dan samen bekijken hoe wij ervoor zorgen dat onze railkokersystemen zo effectief mogelijk in uw productieproces worden geïmplementeerd. U kunt ook altijd bij ons terecht voor vragen over industriële automatisering, schakel- en verdeelinrichtingen en meer.

Bekijk onze projecten