5 Hansaflex 20190930 1522 01 verkleind

Hydrauliekcompetentie uit één hand.

Aanvankelijk gestart als onderdelenleverancier voor hydraulische slangleidingen, is HANSA-FLEX wereldwijd uitgegroeid tot een van de toonaangevende systeemaanbieders op gebied van hydraulische oplossingen.

Met HANSA-FLEX oplossingen profiteert u van snelle hulp, wanneer u onderdelen, service modules en totaaloplossingen nodig hebt die zijn ontworpen voor de optimalisatie van de productieprocessen.

Korte tijdsbestekken, toenemende concurrentie en een hoge kostendruk zorgen voor een urgentie om de onderdeleninkoop en de productie- en arbeidsprocessen continu te optimaliseren en te minimaliseren.

Vanuit locatie Venray worden ook totaaloplossingen voor klanten verzorgd. Omdat een eindklant een totaaloplossing voor aansturing van een hydraulisch aggregaat wilde inzetten nam Hansa-Flex contact op met HG Industrial BV.

Samen met onze hardware- en software engineers is een oplossing bedacht die het voor de operator eenvoudig maakt aanpassingen aan de druk en timers te maken, om een zo optimaal mogelijk eindproduct te garanderen.

Het besturingspaneel met de PLC en touchscreen is in de werkplaats van HG Industrial gebouwd waarna het samen met de monteur van Hansa-Flex op locatie in bedrijf is gesteld en afgeregeld.

Ontdek het zelf!