Industrial Industriele automatisering

Procesautomatisering

Het belang van goede procesautomatisering

Bij HG Industrial bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar gedegen, betrouwbare procesautomatisering. Ons bedrijf heeft ruim 180 medewerkers die vol passie voor u aan de slag willen gaan. Wij hebben klanten van over de hele wereld, die vol tevredenheid gebruik maken van onze diensten. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk, vrijblijvend gesprek. Laat u ons weten wat u verwacht van industriële procesautomatisering, dan vertellen wij u hoe wij dit voor u gaan verwezenlijken. In tegenstelling tot andere bedrijven op dit gebied hebben we een eigen R&D-afdeling die continue bezig is met het verbeteren van de processen waar we mee werken.

Low res 7a Wienerberger 20190308 1309

Alles voor uw procesautomatisering

Bij ons bedrijf weten we alles over het automatiseren van processen. Dit is een effectieve manier om meer rendement uit uw bedrijfsactiviteiten te halen. Wij hebben in de ruim 40 jaar die we bestaan al heel wat bedrijven geholpen aan een goede manier om hun processen te automatiseren en we gaan ook graag voor u aan de slag. We hebben meer dan 180 mensen in dienst die wereldwijd actief zijn met het automatiseren van processen. Ons projectenbureau is er fulltime mee bezig om onze klanten tevreden te stellen en ervoor te zorgen dat onze oplossingen helemaal volgens wens zijn. We willen altijd een zo goed mogelijke, persoonlijke relatie opbouwen met onze klanten, zodat we in staat zijn om een complexer product te leveren, dat helemaal op maat is gemaakt.

CNC machine werkplaats hotraco

Industriële procesautomatisering

HG Industrial is onderdeel van de Hotaco Group. Binnen deze groep bedrijven werken we intensief samen met de andere onderdelen. Hierdoor kunnen we u ook voorzien van expertise op het gebied van weegtechnieken, Embedded Control en Innovative Solutions. We lichten dit graag allemaal aan u toe in een persoonlijk gesprek. U kunt hier altijd contact voor opnemen met ons. Dit kan telefonisch, maar we zijn ook bereikbaar per e-mail.

Photo

Op zoek naar een oplossing op maat?

Neem contact op

Bekijk onze projecten