Paneelbouw 60

Power Quality

Het belang van goede Power Quality

Het is een begrip in de energielevering waar u misschien al eens eerder van heeft gehoord: Power Quality. Dit begrip behelst de kwaliteit van stroom en spanning en gaat effectief over de kwaliteit van alle elektrische energie. Het is niet zo dat alle stroom zomaar van dezelfde kwaliteit is. Dit is echter wel belangrijk, aangezien u met uw bedrijf afhankelijk bent van een kwalitatief goede levering. Het is van strategisch belang voor de continuïteit van uw bedrijf. Ook de productiviteit en energy efficiency hangen hiervan af. Bij HG Industrial weten we als geen ander hoe de levering en distributie van stroom bij u gegarandeerd moeten worden.

Industrial hoofd

Alles over Power Quality

Een slechte kwaliteit van uw energie ontstaat als u problemen heeft in de installatie bij uw bedrijf. Het kan ook zijn dat u apparatuur heeft die niet goed werkt of die niet helemaal betrouwbaar is. Dit kan meerdere nadelige gevolgen hebben voor uw bedrijf. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat distributielijnen en netwerken niet volledig kunnen worden benut, of dat u een buitensporig percentage aan energieverlies in uw elektrische installaties heeft. Een andere mogelijkheid is een hogere slijtage, wat een beperktere beschikbaarheid van uw systeem tot gevolg heeft. Dit kan dan uiteindelijk zelfs leiden tot uitval van systemen, waardoor uw productie stil kan komen te staan.

HGI Werkplaats 20200117 1256

Betere kwaliteit van uw energiedistributie

Het behalen van een goede Power Quality is een verantwoordelijkheid die door meerdere schakels moet worden gedragen. We hebben het dan over netbeheerders, fabrikanten en eindgebruikers. Laatstgenoemde hebben samen met hun adviseurs en installateurs de grootste verantwoordelijkheid. Dit is waar wij in beeld komen. Wij zorgen ervoor dat de energie die bij u binnenkomt zo goed mogelijk wordt verdeeld. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. We kunnen dan alle mogelijkheden die wij te bieden hebben voor u op een rijtje zetten.

Bekijk onze projecten