Pro Panel eplan

PLC Besturingstechniek

PLC besturingstechniek bij HG Industrial

Een PLC is een zeer belangrijk onderdeel bij industriële automatisering. PLC staat voor Programmable Logic Controller, een elektronisch apparaat met een microprocessor. Dit apparaat stuurt op basis van de informatie die het bij de ingangen binnenkrijgt, de uitgangen aan. In de industrie wordt veel gewerkt met PLC's, die gebruikt worden om machines aan te sturen. Het is dan ook een zeer belangrijk onderdeel van de technische automatisering. Een PLC systeem is effectief onmisbaar bij bijvoorbeeld productiebedrijven, machinebouwers en in de groothandel. Voor meer informatie over PLC systemen, of de implementatie hiervan, kunt u contact opnemen met HG Industrial. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring met het ontwikkelen en implementeren van dergelijke systemen.

HGI Werkplaats 20200117 1204 02

PLC besturingstechniek

HG Industrial is een bedrijf dat zich bezighoudt met industriële automatisering. We hebben een eigen projectenbureau waarbinnen klanten zekerheid en volledige ontzorging ontvangen rondom alles dat met Technische Automatisering te maken heeft. We hebben hiervoor ook een eigen R&D-afdeling, die in tegenstelling tot vele andere bedrijven op dit gebied. We zijn onderdeel van de Hotraco Group en werken nauw samen met de andere units binnen dit bedrijf. We kunnen u dan ook naast technische automatisering ook informatie aanbieden omtrent weegtechnieken, Embedded Control en Innovative Solutions. We hebben meer dan 180 enthousiaste medewerkers die maar wat graag voor u aan de slag gaan. Zij werken samen met klanten van over de hele wereld, een samenwerking die altijd tot volle tevredenheid werkt.

5 Hansaflex 20190930 1522 01 verkleind

Meer weten?

Als u meer te weten wil komen over PLC besturingstechniek, PLC systemen en andere onderwerpen met betrekking tot industriële automatisering, neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon, maar het is ook mogelijk om ons een mail te sturen met uw vragen. We zullen u in een persoonlijk gesprek graag een en ander toelichten omtrent dit onderwerp en samen met u bekijken welke mogelijkheden we u allemaal kunnen bieden.

Contact onze specialisten

Bekijk onze projecten