Paneelbouw 67

Paneelbouw

Paneelbouw bij HG Industrial

Als u op zoek bent naar een paneelbouwer die op maat gemaakte oplossingen kan ontwerpen en bouwen, neem dan contact op met HG Industrial. Wij hebben veel ervaring met paneelbouw en kunnen ook uw oplossing voor u ontwikkelen. Wij zijn actief op het gebied van regelen, besturen en schakelen van zowel machines als processen. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om een eenvoudig systeem of een gecompliceerd, omvangrijk systeem. U heeft hier verder geen omkijken naar. Wij kunnen namelijk het hele proces voor u uit handen nemen, van het ontwikkelen van een systeem tot het daadwerkelijke aanleggen ervan. We hebben hiervoor een eigen R&D-afdeling, maar ook een assemblage-, onderhouds- en installatie-afdeling.

Photo

Bent u op zoek naar een betrouwbare besturingspanelen?

Contact onze specialisten
Paneelbouw 66

Wat is paneelbouw?

Onze paneelbouwers bouwen voor u besturingskasten en bedieningspanelen, op basis van schema's die van tevoren zijn ontworpen. De paneelbouwer zorgt ervoor dat alles goed wordt aangesloten en dat de panelen op verschillende systemen worden getest voordat deze in gebruik worden genomen. Verder behoren ook nog het opzetten en bedraden van besturingssystemen tot de taken binnen de paneelbouw. Uiteindelijk wordt het systeem dan door de paneelbouwer aangesloten, zodat het in gebruik kan worden genomen. Bij HG Industrial werken paneelbouwers met veel ervaring op dit gebied. U kunt er bij ons zeker van zijn dat onze mensen uw panelen zorgvuldig in elkaar zetten, zodat u hier lange tijd zonder zorgen gebruik van kunt maken.

Paneelbouw 35

Paneelbouw met HG Industrial

Bij HG Industrial werken ruim 100 mensen, die klanten in heel Europa bedienen. We realiseren complexe regeltechnische installaties, geïntegreerde oplossingen en gebouw gebonden installaties. We zijn al meer dan 40 jaar actief op het gebied van systeem integrator. We leveren aan productiebedrijven, machinebouwers, e-installateurs en groothandels. We bouwen besturingskasten, maar ook schakel- en verdeelinrichtingen. We bieden volledige zekerheid en ontzorging binnen de Technische Automatisering. U kunt hier altijd contact met ons over opnemen, zodat wij in een persoonlijk, vrijblijvend gesprek de mogelijkheden bij HG Industrial met u kunnen doornemen.

Bekijk onze projecten