Over HG Industrial

Over HG Industrial

HG Industrial is als System Integrator meer dan 40 jaar een toeleverancier voor productiebedrijven, machinebouwers, E-installateurs en groothandels. Met onze automatiseringstechniek ontwikkelen wij oplossingen voor de industrie. Wij bouwen niet alleen besturingspanelen, we zijn ook specialist in het bouwen van schakel- en verdeelinrichtingen tot 5000 Ampère. Ons projectenbureau stelt zichzelf elke dag ten doel om haar klanten zowel zekerheid als volledige ontzorging te bieden rondom technische automatisering.

Automatiseringsoplossingen voor de industrie
24/7 Persoonlijke service
System integrator
Betrouwbare systemen
Betrokken partner
45 jaar kennis en innovatie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen geven wij onder andere vorm door het gebruik van duurzame grondstoffen en door bewust te kiezen voor een lager energieverbruik. Ook willen wij een actieve MVO-rol in de maatschappij vervullen in de vorm van sponsorship en betrokkenheid gericht op regionale jeugd, opleiding en sport. Tevens zijn wij een Erkend Leerbedrijf.

Onderdeel van Hotraco

HG Industrial is onderdeel van Hotraco. Hotraco is ontstaan in 1974 in de streek De Peel. De oprichters van Hotraco zijn het bedrijf gestart om regeltechniek voor stallen te ontwikkelen en te produceren. Hotraco is in 45 jaar tijd uitgegroeid tot een wereldspeler op het gebied van regeltechniek en automatisering en biedt totaaloplossingen voor de veehouderij, tuinbouw, gewasbewaring en de industrie. Met een wereldwijd netwerk van dealers en installateurs, en verkoopkantoren in China, Colombia en India garanderen wij onze klanten een wereldwijde support.

Website Hotraco

Hotraco locaties

Verkoop & productie
Netherlands

Nederland

Hegelsom

Product ontwikkeling
Netherlands

Nederland

Horst

Distributie
Netherlands

Nederland

Horst

Verkoop & technische ondersteuning
Flag china

China

Peking

Verkoop & technische ondersteuning
Flag colombia

Colombia

Medellin

Sales
Flag india

India

Samenwerken met HG Industrial?

Neem contact op