HG Industrial is nu Authorized Eaton Lean Solution Partner

18 juli

Begin juli 2017 is het partnership tussen Eaton en HG Industrial getekend en zijn we vanaf nu officieel Lean Solution Partner van Eaton.

Eaton is een gerenommeerd en wereldwijd opererend powermanagementbedrijf dat energie-efficiënte oplossingen aanbiedt om rendabel elektrische, hydraulische en mechanische energie te beheren. HG Industrial gebruikt al verschillende jaren het hoogwaardige schakelmateriaal, PLC-besturingen en het SmartWire Darwin Systeem bij automatiserings- en motorbesturingsprojecten. Gedurende al die jaren zijn we door Eaton getraind en hebben we veel kennis opgedaan over de producten van Eaton en de voor de verschillende besturingen noodzakelijke software.

We zijn inmiddels dusdanig ervaren dat we door Eaton zijn benoemd tot Lean Solution Partner en Eaton ons als specialist aanbeveelt bij bedrijven die geen, of niet voldoende, softwarekennis in huis hebben. Wij kunnen deze bedrijven helpen bij het programmeren van elektrotechnische componenten van Eaton tot een oplossing voor hun systeem of machine. De focus ligt daarbij op programmeerwerk in Codesys voor de PLC en Galileo voor de visualisatie. 

Naast het feit dat we op de site van Eaton worden vermeld, hebben wij – en de klanten waarvoor we Eaton componenten en software toepassen - nog meer voordelen van het partnership. Als Lean Solution Partner hebben we toegang tot de softwarebibliotheek van Eaton. Voor alle benodigde toepassingen kunnen we daar de daarvoor noodzakelijke programmatuur vinden om besturingen te kunnen bouwen. Ook zijn we verzekerd van de allerlaatste updates.

Het spreekt voor zich dat we trots zijn op het partnership. Enerzijds omdat het aangeeft dat we een kwalitatief hoogstaand bedrijf zijn met veel kennis en kunde op het gebied van automatisering en motorbesturingen en anderzijds omdat we samen met Eaton mooie, nieuwe projecten kunnen aanpakken.

webdesign: Artis