Hotraco Group bij drie finalisten Limburg Export Award.

6 november

Spanning en trots dat de Hotraco Group tot de finalisten behoort van de Limburg Export Award.

Drie bedrijven zitten in de finale van de Limburg Export Award 2017. De winnaar wordt op woensdag 8 november bekend in een live tv-uitzending van L1. Naast Hotraco Group zijn Neptunus uit Kessel en Numidia uit Herten eveneens finalist.

De prijs wordt op 8 november voor de twaalfde keer in successie uitgereikt bij Schmitz Foam Products in Roermond, de winnaar van vorig jaar. De uitreiking is live te zien op L1 TV (17:55 uur).


                                  Bekijk hier de promo van L1.

De vakjury koos de drie finalisten uit een shortlist van zes Limburgse bedrijven "met stuk voor stuk vooral een heldere exportstrategie en een gezonde bedrijfsvoering."

De winnaar ontvangt een geldprijs van € 10.000 en een kunstwerk van de Roermondse kunstenaar Dick van Wijk. Tys van Elk, directeur van de regionale ontwikkelingsmaatschappij LIOF, maakt tegen het einde van de live-uitzending de winnaar bekend. 

De Limburg Export Award is een initiatief van de Export Sociëteit Limburg. De wedstrijd is bedoeld voor ondernemingen die hun producten exporteren. Groot of klein maakt niet uit. Wel of je succesvol bent op het gebied van export, financieel gezond en creatief.

Videos

Hotraco Group finalist LEA
webdesign: Artis