Testkast Refiners voor Innovent

28 oktober

Onze relatie Innovent gebruikt voor de Hygiëne Industrie de honingraatstructuur in matrijzen welke de absorberende kern maken. Om deze matrijzen te vullen worden ook process gereleateerde onderdelen geleverd zoals Refiners.

 

Voor het testen van de Refiners heeft Innovent een speciale testruimte ingericht. In deze ruimte is een door HG Industrial ontworpen en geproduceerde testkast geplaatst waarop via een touchscreen eenvoudig een keuze gemaakt worden welk systeem met welk toerental getest wordt. Door de PLC wordt de frequentieregelaar of de servodrive aangestuurd en wordt het toerental teruggelezen via een encoder op de refiner. Er is extra ruimte voorzien voor toekomstige uitbreiding van andere merken en systemen.

Op deze wijze kan Innovent alle geproduceerde systemen testen alvorens ze de productielocatie in Kaldenkerken (D) verlaten.

 

Innovent GmbH is onderdeel van Standex (NYSE: SXI) met vestigingen in Wakefield (VS) en Nettetal (Dld). Kernactiviteiten van de Innovent Groep zijn:

· Elcomb matrijzen en proces gerelateerde producten voor de hygiëne Industrie

· Aerospace structures

· Honeycomb structures voor o.a. de semiconductor Industrie en healthcare

 

Innovent is in staat zeer geavanceerde klant- of toepassing-specifieke honingraatstructuren te ontwikkelen en produceren uit o.a RVS, Titanium, Aluminium of “High Temperature Alloys”. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Airvents voor de F-16/F-18 jet-fighter, Luchtstromingsgelijkrichter (flowstraightener) en filtermedium of als ondersteuning van filtermateriaal. De mogelijke celconfiguraties zijn hexagonaal, vierkant/rechthoekig, S-shape of trapeziumvormig, waarbij de cell-size kan variëren van 0,8 mm tot 25 mm. De honingraatstructuur kan middels onze speciale bewerkingsmachines in de meest complexe vormen bewerkt worden.

webdesign: Artis