HG Industrial bouwt schakel- en verdeelinrichtingen voor nieuwbouwpand EATC Eindhoven

7 maart

EATC te Eindhoven (European Air Transport Command) realiseert momenteel een nieuwbouw pand van waaruit de logistieke vluchten van 7 verschillende NAVO-landen worden gecoördineerd. Een pand waarin veel verschillende mensen uit verschillende landen komen te werken. In het nieuwbouwpand zullen diverse kantoorruimten, vergaderruimten en een luchtverkeersleidingcentrum gehuisvest worden.

Linthorst Techniek te Apeldoorn heeft jarenlange ervaringen met duurzame technieken en innovatieve installaties. Door hun kennis en een goede samenwerking met de bouwpartners kan de all-electric wens van EATC eenvoudig door Linthorst Techniek worden gerealiseerd.

Zo is ook in een goede samenwerking tussen Linthorst, Legrand Nederland en HG Industrial een ontwerp van de nieuw te bouwen schakel- en verdeelinrichtingen tot stand gekomen. Onlangs heeft HG Industrial dan ook de formele opdracht mogen ontvangen voor het bouwen en leveren van 20 schakel- en verdeelinrichting (van groot tot klein). Hierbij was prijs niet alleen leading echter ook goed vakmanschap en betrouwbaarheid werden beloond. Door onze flexibele inzet in zowel het voortraject als ook nu tijdens de uitvoeringsfase betekent dit concreet dat de levertijd van deze verdelers aanzienlijk kort zal zijn.

webdesign: Artis