Maatwerk Besturingspanelen

Besturingspanelen op maat

Heeft u behoefte aan bedrijfszekerheid wat betreft uw besturingstechnische installatie, zodat de continuïteit van uw productieproces en bedrijf gegarandeerd is? Neem dan vandaag nog contact op met het team van HG Industrial. Wij nemen uw zorgen op het gebied van industriële automatisering graag volledig uit handen. Van het eerste idee tot een succesvolle turnkey oplevering van uw project, kortom voor het gehele traject!

Ontwerpen & bouwen conform UL/CSA

Onze gespecialiseerde engineers verwerken de wensen van de klant in een gebruiksvriendelijk besturingspaneel. Naast het engineeren volgens NEN-EN-IEC 60204-1 en NEN-EN-IEC 61439 zijn wij ook ervaren in UL, CSA en PL / SIL. Al onze besturingssystemen produceren wij in eigen huis. Zowel in serie als op maat.

Lean werken

Lean houdt voor ons in ‘het creëren van meerwaarde voor onze klanten met minder middelen’. Hierdoor sluiten wij naadloos aan bij veranderende klantwensen zonder de focus op kwaliteit en korte doorlooptijd te verliezen.

Dekra-gecertificeerd

Onze Dekra-gecertificeerde werkplaats beschikt over de modernste cnc-machines, automatische knipmachines en gecertificeerde mensen waarmee wij met grote nauwkeurigheid betrouwbare besturingspanelen kunnen fabriceren.

EPLAN Pro panel

EPLAN Pro Panel is een stabiele basis voor het automatiseren en industrialiseren van het productieproces van uw schakelkasten. Met EPLAN Pro Panel realiseren wij al in de engineeringsfase een virtuele indeling van uw kast- en montage-layout.

Bent u op zoek naar een betrouwbare besturingspanelen?

Neem dan contact op met een van onze specialisten

Contact ons

Bekijk onze projecten