HG INDUSTRIAL HEADER Industriele automatisering

Industriële automatisering

Industriële automatisering bij HG Industrial

Voor industriële automatisering moet u bij HG Industrial zijn. Bij ons bedrijf vindt u alle facetten van industriële automatisering voor bedrijven vertegenwoordigd. HG Industrial is een bedrijf dat al ruim 40 jaar bezig is op dit gebied. U kunt dan ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Wij vertellen u graag wat onze mogelijkheden zijn op dit gebied, waarna we samen kunnen bekijken hoe we ook uw wensen op dit gebied kunnen invullen. Industriële automatisering is een vakgebied waar veel kennis bij komt kijken. Deze kennis is bij HG Industrial in ruime mate aanwezig. We hebben bijvoorbeeld een eigen R&D-afdeling tot onze beschikking waar we onze techniek constant aan het verbeteren zijn.

5 Hansaflex 20190930 1522 01 verkleind

Industriële automatisering voor bedrijven

Industriële automatisatie kunt u vergelijken met het oplossen van problemen. Het is een proces waarbij productieprocessen worden geregeld en bestuurd, met behulp van computers. Bij ons bedrijf werken ruim 180 medewerkers die elke dag weer bezig zijn met het op maat maken van bijvoorbeeld schakelkasten en verdelers, die dan door u in kunnen worden gezet binnen uw eigen productie omgeving. We zijn als system integrator al meer dan 40 jaar actief als toeleverancier voor onder andere productiebedrijven, machinebouwers en groothandels. We hebben een eigen projectenbureau dat onze klanten helpt aan zekerheid en ontzorging op het gebied van Technische Automatisering.

Production Engineering

Contact opnemen met HG Industrial

We gaan bij HG Industrial graag een keer met u om de tafel zitten om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen. We hebben de mogelijkheden om ook uw industriële automatisatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarnaast kunnen we u, door samenwerking met andere delen binnen de Hotraco Group, ook oplossingen bieden op het gebied van weegtechnieken, Embedded Control en Innovative Solutions. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Photo

Bent u op zoek naar een oplossing op maat?

Neem dan contact op met een van onze specialisten

Contact ons

Bekijk onze projecten