Paneelbouw 81

Dekra gecertificeerd

Oplossingen met Dekra certificaat

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat betrouwbare oplossing voor u samen kan stellen op het gebied van de distributie van energie, neem dan contact op met HG Industrial. Wij zijn Dekra gecertificeerd, wat inhoudt dat u volledig kunt vertrouwen op de kwaliteit van al onze producten. We willen hier graag bij vermelden dat we het eerste bedrijf in Nederland zijn dat dit certificaat heeft gekregen op het gebied van paneelbouw. We hebben een perfect geoutilleerde werkplaats in Hegelsom, waar alle schakelpanelen en verdelers worden gebouwd door monteurs met zeer veel ervaring op dit gebied. Onze monteurs maken gebruik van de modernste inzichten en gereedschappen, waartoe ook een aantal kastbewerkingsstations behoren.

Hotraco productie

Ontwerp en bouw volgens de hoogste kwaliteitseisen

Bij ons werk borgen we de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Dit doen we door mechanische en elektrische werkzaamheden geheel van elkaar gescheiden te houden. We bouwen altijd volgens de op dat moment geldende richtlijnen. We houden hierbij altijd rekening met normen en landspecifieke voorschriften. Dit, aangezien zo'n 50% van al onze panelen in het buitenland ingezet wordt. Dat wij Dekra gecertificeerd zijn is een extra indicatie voor u dat wij een bedrijf hebben waar u op kunt vertrouwen. Wij ontwerpen en bouwen specifiek voor u, maar kunnen ook zorgen voor de installatie en onderhoud.

HGI Werkplaats 20200117 1204 02

Meer weten over HG Industrial en onze Dekra certificering?

Neem vandaag nog contact met ons op als u meer te weten wil komen over onze werkzaamheden. We nemen graag met u door wat u binnen uw bedrijf nodig heeft en hoe wij uw wensen op dit gebied kunnen verwezenlijken. U kunt contact opnemen via onze website, maar we zijn ook telefonisch te bereiken. We kunnen dan een afspraak met u maken waarbij we vrijblijvend bekijken wat HG Industrial voor u kan betekenen.

Bekijk onze projecten