Paneelbouw 67

Besturingspaneel

Een besturingspaneel van HG Industrial

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een goed besturingspaneel? Neem dan vandaag nog contact op met HG Industrial. Bij ons bedrijf hebben we veel ervaring op het gebied van technische automatisering en het maken van besturingspanelen behoort tot onze specialisaties. Wij hebben een eigen R&D-afdeling waar continue onderzoek wordt gedaan naar het verbeteren van onze werkwijzen en producten. Wij begrijpen het belang van een paneel voor de besturing dat perfect werkt en zo gebruiksvriendelijk mogelijk is. Per slot van rekening is het zo dat een goed werkend en ontworpen besturingspaneel het maken van fouten kan voorkomen, iets dat u bij uw bedrijf natuurlijk ook zo graag mogelijk zult willen realiseren!

Pro Panel eplan

Besturingspanelen op maat

Als u voor uw technische automatisatie op zoek bent naar een nieuwe manier van besturing, neem dan contact op met HG Industrial. Onze ervaren medewerkers zullen vol enthousiasme voor u aan de slag gaan. Ze gaan met u om de tafel zitten om samen te bekijken hoe ze het beste uw besturingspaneel kunnen ontworpen. Elk bedrijf heeft zo zijn specifieke wensen voor een dergelijk paneel en bij ons is het mogelijk om hier elementen aan toe te voegen, of deze dusdanig in te delen, dat uw medewerkers hier zo prettig mogelijk mee kunnen werken. Neem dan ook gewoon een keer vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen we onze mogelijkheden met u overleggen en bekijken wat uw wensen op dit gebied zijn.

Paneelbouw 28

Meer dan alleen besturingspanelen

Bij HG Industrial bent u aan het juiste adres voor alle aspecten van technische automatisatie. Wij zijn als System Integrator nu al meer dan 40 jaar actief als leverancier voor machinebouwers, productiebedrijven, groothandel en E-installateurs. We bouwen niet alleen panelen voor de bediening, maar ook schakel- en verdeelinrichtingen, evenals besturingskasten. We hebben klanten over de hele wereld, die met volle tevredenheid van onze diensten gebruik maken.

Photo

Bent u op zoek naar een betrouwbare besturingspanelen?

Contact onze specialisten

Bekijk onze projecten