HGI Werkplaats 20200117 1204 02

Automatiseringsoplossingen

Op zoek naar automatiseringsoplossingen?

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat u aan automatiseringsoplossingen kan helpen, neem dan vandaag nog contact op met HG Industrial. Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd op het gebied van industriële automatisering. Wij kunnen u in het gehele proces van automatisering alle stappen uit handen nemen, zodat u hier verder geen omkijken meer naar heeft. Onze ervaren medewerkers gaan graag voor u aan de slag, zodat uw technische automatisering geheel vlekkeloos verloopt. Elke automatiseringsoplossing die wij aanbieden is helemaal op maat gemaakt. Wij hebben hier een eigen R&D-afdeling voor waar met de nieuwste apparatuur wordt gewerkt aan de productie van systemen die uw industriële automatisatie kunnen versoepelen.

Paneelbouw 67

Een automatiseringsoplossing op maat

Voor automatiseringsoplossingen op het gebied van industriële automatisering moet u bij HG Industrial zijn. Wij zijn een System Integrator die al meer dan 40 jaar actief is op dit gebied. Hierdoor hebben wij een grote kennis en ervaring in huis, die we graag volledig inzetten voor onze klanten. Wij zijn toeleverancier voor onder andere productiebedrijven, machinebouwers en E-installateurs. Wij kunnen voor u een besturingskast bouwen, maar ook schakel- en verdeelinrichtingen tot wel 5000 Ampère. We hebben een eigen projectenbureau in huis dat als doel heeft ervoor te zorgen dat onze klanten zich zeker kunnen voelen over de technische automatisering binnen hun bedrijf.

Header 2

Op zoek naar de juiste automatiseringsoplossing?

Als u meer wil weten over technische automatisering en de mogelijkheden die wij u op dit gebied allemaal kunnen bieden, neem hier dan vandaag nog contact met ons over op. Wij vertellen u graag meer over hoe het proces bij ons in zijn werk gaat, en hoe wij dit geheel voor u op maat kunnen samenstellen. We hebben in totaal meer dan 180 toegewijde medewerkers die klanten over de hele wereld bedienen. Wij doen ons best een goede persoonlijke relatie op te bouwen met al onze klanten, zodat we precies weten wat uw wensen en behoeftes zijn.