Software Engineering

Tegenwoordig worden steeds meer machines en installaties voorzien van een programmeerbare besturing.

Het programmeren van een besturing vereist van de programmeur de nodige inzicht in de applicatie, waarbij kennis en betrokkenheid niet vergeten mogen worden. Bij HG Industrial mag u die kenmerken verwachten. Wij bieden u de juiste programmeur om uw Technische Automatisering professioneel uit te laten voeren voor het beste productieresultaat.

De eisen aan machinebesturingen worden steeds zwaarder. Vandaar dat HG Industrial de PLC-besturingen, HMI-SCADA visualisatie en Motion (frequentieregelaar, servo) door eigen mensen laat programmeren.

  • De beste start wordt voor onze programmeur ondersteund door een Functionele Specificatie, Flow Chart en dergelijke. Om u te laten zien dat wij het begrijpen stellen we die graag voor u op voordat er ook maar een regel geprogrammeerd wordt.
  • Coderegels schrijven we aan het bureau, In Bedrijf Stellen gebeurt aan de machine of installatie: een goede voorbereiding verdient zich terug in verkorting van de In Bedrijf Stel tijd.
  • Doordat we met veel verschillende fabricaten in aanraking komen zijn we sterk in de interfacing ertussen.

PLC fabricaten als Siemens, Hitachi, Pilz Safety (PSS) en Codesys gebaseerde systemen worden door ons geprogrammeerd.

Staat uw fabricaat er niet bij of wilt u beoordelen of we de juiste partner voor u zijn: neem dan gerust contact met ons op om onze ervaring erin te vernemen.

 

webdesign: Artis